Statistieken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Praktijk
Links Handige Websites
  Links
  Link   Bas van de Goor Foundation
Sportief met Diabetes
  Link   Nationale Diabetes Challenge
De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Met de NDC wil de BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland.
  Link   Diabetes Fonds
Diabetes, suikerziekte, is de meest voorkomende chronische ziekte: al ruim 1 miljoen Nederlanders hebben het. De lichamelijke gevolgen van (onbehandelde) diabetes zijn groot en soms ook levensbedreigend, zoals hart- en vaatziekten.
  Link   Picasso Zorgoptimalisatie
PICASSO is een programma dat zich richt op het verbeteren van longzorg in Nederland.
  Link   De Longalliantie
De Long Alliantie Nederland (LAN) is de federatieve vereniging op het gebied van chronische longaandoeningen. Binnen de LAN bundelen partijen uit het longenveld, zoals patiëntenverenigingen beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en bedrijven hun krac
  Link   Fysiotherapie Maas
Fysiotherapie Maas c.s. is een professionele, klantgerichte en innovatieve lokale fysiotherapiepraktijk en een beweegcentrum, waarbinnen de aangeboden zorg- en dienstverlening wordt gebaseerd op maatwerk.
  Link   Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen
Veel informatie over gezondheid en bewegen
  Link   Voedingsscentrum
Het Voedingscentrum is de autoriteit die consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie biedt over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.
  Link   Streeklaboratorium Kennemerland
Streeklaboratorium Kennemerland en omstreken.
  Link   Beahuis & Bloemenhovekliniek
Medische en psychologische zorg rond abortus.
  Link   Stichting Nationaal Programma Grieppreventie
Deze website van de Stichting Nationaal Programma Grieppreventie (SNPG), is het draaiboek voor de uitvoerders van de seizoens-influenzavaccinatie. Voor een goed en doelmatig verloop van de influenzavaccinatie dienen de uitvoerders (zie hierna) zich t
  Link   Door clienten bekeken
In opdracht van zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea en AGIS brengt de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) samen met ARGO Rijksuniversiteit Groningen BV (ARGO) de ervaringen van patiënten met de module Pluspraktijk in beeld.
  Link   Diëtiste Romy Nijssen
In huisartsenpraktijk "Het Baken" is diëtise Romy Nijssen gevestigd. Ze heeft iedere donderdag spreekuur. Voor het maken van afspraken kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 19.00 bellen naar telefoonnummer 06-21396802.
  Link   Laboratorium Medial
Medial is een van de grootste diagnostische centra van Nederland. Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag van 08:00-10:00 uur
  Link   Press4Life Reanimatie- en AED training
Bent u in staat om uw partner, familie lid, buurman of wie dan ook te reanimeren wanneer dat onverwacht nodig is? U kunt zich nu aanmelden voor een complete training bij u in de buurt, dan kunt u maandelijks een training volgen in Huisartsenpraktijk
  Link   Zilveren Kruis Zorginitiatieven
Diverse ZorgPlus initiatieven van het Zilveren Kruis
  Link   Zilveren Kruis Zorgzoeker
Zoek een Zilveren Kruis Zorgverlener
  Link   Thuisarts.nl
Deze Site geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte: bij vragen en klachten thuis; voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts. Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen.
 
  • Praktijk   (18)