Statistieken

Bezoekers: 695171

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Praktijk Folder Afdrukken

HUISARTSEN in het Baken

Hoofd Nummer 0255 545920
Praktijk Dr. P.G.J. Corver 0255 545922
Praktijk Dr. P.S. Joustra 0255 545923
Praktijk Dr. L.A.M. Verkouteren0255 545924

Organisatie
De drie huisartsen vormen met hun samenwerkingsverband in het Baken een HOED (Huisartsen onder Een Dak). Iedere huisarts heeft zijn eigen op naam ingeschreven patiënten. Bij afwezigheid van uw eigen arts (vakantie, nascholing of ziekte ) kunt u terecht bij een van de andere artsen in het Baken. Alle artsen houden dagelijks een spreekuur (volgens afspraak). De drie huisartsen zijn als huisartsopleider verbonden aan het AMC. Dit betekent dat er in onze praktijk artsen werken die in opleiding zijn tot huisarts. Ook kan het voorkomen dat een medisch student of een co-assistent in het kader van een stage meeloopt in de praktijk. Op vaste dagen werken mevr M. Stet, mevr E. Mulder en mevr E. Lijten, alle drie HIDHA (Huisarts in dienst van een huisarts) voor de huisartsen Verkouteren, Corver en Joustra. u kunt uw voorkeur voor een afspraak bij de huisartsen mevr M. Stet, mevr E. Mulder en mevr E. Lijten aangeven als u een afspraak maakt bij de assistente.

Openingstijden
Gedurende werkdagen is de praktijk geopend van 8.00-17.00 uur. Er is dan altijd een assistente aanwezig.

Spreekuur
Het spreekuur gaat volgens afspraak. U kunt gedurende de hele dag bellen om een afspraak te maken. Voor een afspraak op dezelfde dag liefst voor 9.00 uur bellen. Wanneer u verwacht meer dan 10 minuten nodig te hebben, zegt U dat dan tegen de assistente. Zij reserveert in dat geval meer tijd voor U. Dit geldt ook wanneer u voor meerdere personen komt.

Telefonisch spreekuur
Voor kort overleg is de huisarts telefonisch bereikbaar van 12.30 tot 13.00 uur.

P.G.J. Corver 0255 545922
P.S. Joustra 0255 545923
L.A.M. Verkouteren0255 545924

Huisbezoek
Het huisbezoek is bedoeld voor ernstig zieke patiënten of patiënten die slecht ter been zijn. Aanvragen van een huisbezoek zo mogelijk voor 11.00 uur.

PRAKTIJKASSISTENTEN in het Baken

Praktijk Verkouteren-De Haven:
Mevr A. Meurkes - van Dishoeck
Mevr
M. Visser
Mevr
S. Klepper

Praktijk Corver:
mevr R. Korver
Mevr E. de Ruijter - ter Elst
Mevr
M. Serbee-van Leusden
Mevr B. Nijssen

Praktijk Joustra:
Mevr R. Kensen
Mevr Y. Anderson

Organisatie
De assistenten werken voor de eigen praktijk. Zij zorgen ervoor dat de organisatie van de praktijk zo goed mogelijk verloopt. Vaak zullen zij u enkele vragen moeten stellen om in te schatten hoe dringend uw verzoek is. Probeert u daarin zo duidelijk mogelijk te zijn. Ook kunnen zij uw vraag veelal zelfstandig beantwoorden.

Beroepsgeheim
Iedereen werkzaam in het Baken is gehouden aan het medisch beroepsgeheim

Melden
Wilt u zich bij binnenkomst bij de assistente aan de balie melden. Onderzoek van bloed en/of urine kan vaak voor het consult gedaan worden.

Takenpakket assistenten
Het takenpakket omvat onder meer; Wondbehandeling, hechtingen verwijderen, verbinden en tapen van verstuikingen, het meten van bloeddruk, het aanleggen van de 24-uurs bloeddrukmeter, bloedsuiker meten, oren uitspuiten, injecties geven en uitstrijkjes maken .

Urineonderzoek
U kunt 's morgens voor 10.00 uur urine brengen, in een speciaal daarvoor bestemd urinepotje. Dit kunt u gratis afhalen bij het loket van de huisartsenpraktijk. Voorzien van naam en geboortedatum, het formulier in het urineloket invullen en afgeven bij de assistente. Voor het opvragen van de uitslag kunt u bellen tussen 11.30 en 12.00 uur.

Herhaalrecepten
Wij hebben in onze praktijk een aparte telefoonlijn om herhaalrecepten aan te vragen. Dit nummer kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen en inspreken. Dit geldt alleen voor herhaalrecepten van chronische medicatie. Uw medicatie kunt u de eerst volgende werkdag na 13.00 uur bij uw eigen apotheek afhalen.

Receptenlijn0255 545925

Website
www.huisartsen-hetbaken.nl , u kunt hier voor alle informatie terecht. Ook kunt u via de website uw herhaalrecepten bestellen en een vraag stellen via het e-consult. U dient zich dan eerst te registreren in de patiëntenomgeving, waarna u van de assistente bericht krijgt dat u geautoriseerd bent. Daarna kunt u gebruik maken van de diensten van onze website.

PRAKTIJKVERPLEEGKUNDIGEN in het Baken
Mevr A. Schaap-de Jong werkt voor praktijk Verkouteren
POH-GGZ mevr N. Helder werkt voor de huisartsen Corver en Verkouteren
POH-GGZ mevr K. Verbakel werkt voor de huisartsen Corver en Verkouteren; POH-GGZ mevr Monique Visser werkt voor huisarts Joustra.

POH-Somatiek mevr B. Nijssen werkt voor huisarts Corver
POH-Somatiek i.o. mevr M. Serbee werkt voor huisarts Corver
POH-Somatiek Mevr G. Nijman werkt voor huisarts Joustra

Organisatie
In de praktijk zijn verpleegkundigen werkzaam die de artsen ondersteunen in de uitvoering van diverse taken in de huisartsenzorg. Zij zijn speciaal opgeleid en hebben een eigen spreekuur. Vanuit hun specifieke deskundigheid begeleiden en controleren zij met name mensen met chronische ziekten zoals longziekten (astma, COPD), hoge bloeddruk en Diabetes Mellitus (suikerziekte). Zij kunnen diverse onderzoeken doen en patiënten instellen op medicatie. Dit gaat in overleg met de huisarts die de medicatie heeft voorgeschreven. Ook kunnen zij begeleiding geven bij het stoppen met roken, afvallen en vragen over meer bewegen. Kortom alle vragen over een gezonde leefstijl! Zij werken volgens afspraak. Deze kunt u maken via de assistente van uw huisarts. De praktijkverpleegkundigen doen ook huisvisites.

Voor psychische klachten kunt u verwezen worden naar de POH-GGZ Nancy Helder, zij is psycholoog en kan u begeleiden binnen uw eigen huisartsenpraktijk.

Telefonisch spreekuur praktijkverpleegkundige praktijk Verkouteren
Voor kort overleg is de verpleegkundige bereikbaar op; dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag Tussen 12.30 en 13.00 uur.

Mevr A. Schaap-de Jong0255 545928

BIJZONDERHEDEN

TELEFOONNUMMERS OVERDAG

Spoedlijn Baken0255 545921
Huisartsen
P.G.J. Corver 0255 545922
P.S. Joustra 0255 545923
L.A.M. Verkouteren0255 545924
Herhaalreceptenlijn 0255 545925
Praktijkverpleegkundigen
Mevr G. Nijmanvia assistente huisarts
Mevr A. Schaap-de Jong0255 545928
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Fax 0255 537195
Internetwww.huisartsen-hetbaken.nl
Adres

Grahamstraat 461

1973 RH IJmuiden

AVOND NACHT WEEKENDDIENST

Huisartsenpost 023 224 25 26


SPOEDGEVALLEN, ONGEVALLEN EN WAARNEMING

LEVENSBEDREIGENDE SPOED bel 112 !

SPOEDGEVALLEN en ONGEVALLEN (niet levensbedreigend)Ook bij spoedeisende klachten is het verstandig uw komst eerst te overleggen met de assistente. Het kan bijvoorbeeld verstandiger zijn om thuis te blijven in afwachting van medische hulp.Veel verwondingen en kleinere traumata kunnen goed en snel in praktijk behandeld worden.

SPOEDNUMMER BAKEN 0255 545921 Dit nummer is alleen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bereikbaar. Gebruik dit nummer alleen wanneer acuut medische hulp noodzakelijk is, niet voor andere zaken, wij breken het gesprek in dat geval af. AVOND, NACHT, WEEKEND en FEESTDAGEN Voor spoedgevallen na 17.00 uur en in het weekend belt u de Huisartsenpost die zich bevindt in het Spaarne Gasthuis Lokatie Noord 023 224 25 26

VAKANTIE en AFWEZIGHEID
Bij vakanties, studiedagen en ziekte nemen de artsen van het Baken voor elkaar waar, u kunt dan een afspraak maken bij een van de andere artsen in Het Baken.

Bijgewerkt op ( woensdag 14 maart 2018 )