Statistieken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Praktijkondersteuning Afdrukken
In iedere praktijk werken Praktijkondersteuners. Zij ondersteunen de huisartsen bij de chronische patientenzorg. Zij zien voornamelijk patienten met diabetes mellitus, astma/COPD en hypertensie. Ook kunnen zij u begeleiden met stoppen met roken en afvallen. De consulten vinden plaats in uw eigen praktijk en er is veel overleg tussen de praktijkondersteuner en uw huisarts waardoor een goede en individuele zorg mogelijk wordt. De Praktijkondersteuning GGZ zien met name patiënten met psychische klachten. U wordt verwezen door uw huisarts.

We kennen 2 soorten Praktijkondersteuners:

  • Belinda Nijssen voor praktijk Corver. van 12:30 - 13:00 uur op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag of via e-mail: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
  • Gerda Nijman voor huisarts Joustra, bereikbaar via de assistente.

 Praktijkondersteuning Geestelijke Gezondheids Zorg (GGZ)

  • Monique de Vries voor praktijk Joustra, bereikbaar via de assistente.
  • Nancy Helder voor praktijk Corver, bereikbaar via de assistente.

Als u klachten denkt te hebben die kunnen duiden op een depressie, kunt u de volgende klachtenlijst downloaden en invullen: 4DKL.PDF. Neem de ingevulde lijst mee bij een eventuele afspraak met uw huisarts of Praktijkondersteuner-GGZ.

Bijgewerkt op ( zondag 04 november 2018 )