Statistieken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Herhaalrecepten Afdrukken

Herhaalrecepten kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag aanvragen. Dit kan electronisch via onze Patientenomgeving of per telefoon via de herhaalreceptenlijn: 0255-545925. U krijgt een antwoordapparaat aan de lijn, waarbij u de bestelling volgens de instructie kunt inspreken. Na het inspreken kunt u de verbinding verbreken. Alle herhaalrecepten die op werkdagen voor 13:00 uur worden aangevraagd liggen de volgende werkdag vanaf 13:00 uur bij uw apotheek klaar.

U krijgt bij uw recept voortaan drie herhaalrecepten, daarmee kunt u als uw medicijnen op zijn direct naar uw apotheek zonder het recept eerst bij uw huisarts te bestellen. De apotheek maakt het dan voor u in orde, dat kan soms 1 dag duren, bijvoorbeeld als het medicijn niet voorradig is.

Als u meer wil weten over de herhaalrecepten die voortaan bij uw medicatie verstrekt worden, vraag dan om informatie bij de praktijkassistente of bij uw apotheek.

Tips voor het aanvragen van herhaalrecepten

  • ImageWacht niet tot het laatste moment met het aanvragen van uw herhaalrecepten. De apotheek heeft dan rustig de tijd om uw geneesmiddel klaar te zetten.
  • Houd bij het aanvragen van uw herhaalrecepten rekening met eventuele vakanties of afwezigheid van uw huisarts of specialist. De apotheek mag geen geneesmiddelen meegeven zonder recept.
  • Maak voor het aanvragen van herhaalrecepten zoveel mogelijk gebruik van de herhaalreceptenlijn. U kunt hiervoor het bovenstaand nummer bellen.

Voor het online aanvragen van herhaalrecepten logt u in op onze Patientenomgeving.

Bijgewerkt op ( zondag 04 november 2018 )