Statistieken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Openingstijden Afdrukken

ImageDe praktijk is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00 uur. Uw eigen huisarts heeft bepaalde dagdelen waarop hij/zij niet beschikbaar is voor patiëntencontacten (spreekuren, telefonisch overleg en dergelijke). U kunt dan, alleen voor spoedgevallen, terecht bij één van de andere artsen. De dagen waarop uw huisarts/assistente werkt kunt u vinden onder het menu (boven aan de pagina) Contact | Medewerkers. Ondanks de verhuizing naar "de Komeet" hebben we onze eigen naam én identiteit gehouden. En als u langskomt: let op, de ingang bevindt zich echter aan de voorkant van het gebouw; dus aan de Planetenweg.

Afspraken

De praktijk is de hele dag open voor het maken van afspraken. U kunt terecht bij de balie van de praktijk waar u op een persoonlijke manier geholpen wordt door een van de assistentes. Ook kunt u telefonisch de hele dag terecht voor het maken van afspraken en eventuele vragen. Tevens is het mogelijk via email en E-consult contact te zoeken.

Niet verschenen op spreekuur zonder afbericht

Regelmatig komt het voor dat patiënten zonder afbericht niet verschijnen op het spreekuur. Als u onverwacht toch niet kunt of wilt komen op de gemaakte afspraak dient u dit minimaal 24 uur van te voren te melden bij de assistente. Bij niet afgemelde afspraken zullen de kosten à € 25,00 aan u berekend worden.

Bijgewerkt op ( zondag 04 november 2018 )