Statistieken

Bezoekers: 646068

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Nieuws
Nieuwe collega's Afdrukken

Met ingang van 1 maart 2017 is in de praktijk van Dr. Verkouteren is mw. Melissa Baltus gestart als 3e jaars huisarts in opleiding, zij is op dit moment met zwangerschapsverlof. In de praktijk zal dit worden opgevangen door Dr Ming ten Brummelhuis en uiteraard door Dr Verkouteren en Dr Stet zelf. In de praktijk van Dr. Corver is mw. Anniek Krikhaar gestart als 3e jaars huisarts in opleiding.

Nieuwe stagiaire praktijkassistente: mw Zeynep Yasar voor praktijken Corver en Verkouteren.

Praktijkondersteuner mevr Belinda Nijssen gaat met zwangerschapsverlof en werkt op dit moment halve dagen, zij wordt waargenomen door mevr Martina Graaman, praktijkondersteuner-s
Bijgewerkt op ( donderdag 04 mei 2017 )
 
Praktijkondersteuning geestelijke gezondheidszorg Afdrukken
Mw. Nancy Helder werkt als POH GGZ op maandag, woensdag en vrijdag. Op vrijdag is er spreekuur voor POH-GGZ-jeugd. Alle verwijzingen lopen via uw huisarts. Mw. Esmé Marques werkt voor alle drie de artsen, zij zal met ingang van 1 juni de praktijk verlaten. Wij hopen binnenkort een nieuwe POH-GGZ aan u voor te stellen, de gesprekken zijn in volle gang.

Als u klachten denkt te hebben die kunnen duiden op een depressie, kunt u de volgende klachtenlijst downloaden en invullen: 4DKL.PDF. Neem de ingevulde lijst mee bij een eventuele afspraak met uw huisarts of Praktijkondersteuner-GGZ.

Bijgewerkt op ( donderdag 04 mei 2017 )
 
Diëtistenpraktijk Romy Nijssen Afdrukken

Image
Romy Nijssen
In huisartsenpraktijk Het Baken is een diëtise gevestigd. Haar naam is Romy Nijssen en ze heeft iedere maandag spreekuur. Voor het maken van afspraken kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 19.00 bellen naar telefoonnummer 06-21396802. Voor meer informatie kunt u ook haar eigen website bezoeken.

Bijgewerkt op ( donderdag 04 mei 2017 )
 
NHG Accreditatie Afdrukken

ImageIn juni 2016 heeft Huisartsenpraktijk "Het Baken" de Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG)-Praktijkaccreditering weer behaald.

Een accreditering van de huisartsenpraktijk toetst de kwaliteit van huisartsenpraktijken aan landelijk vastgestelde eisen van kwaliteit. De hertoetsing vindt jaarlijks plaats opdat het kwaliteitsdenken een continue proces is. Elk jaar wordt deze toetsing opnieuw uitgevoerd; dit zal medio 2017 weer gaan plaatsvinden.

Deze accreditatie van het NHG kunt u hier binnenkort downloaden.

Bijgewerkt op ( donderdag 04 mei 2017 )
 
Press4life Afdrukken

ImagePress4life, reanimatie- en AED Training
A. Schaap-de Jong, reanimatie- en AED instructeur
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken


Bent u in staat om uw partner, familie lid, buurman of wie dan ook te reanimeren wanneer dat onverwacht nodig is? U kunt zich nu aanmelden voor een complete training bij u in de buurt, ook in 2018 kunt u regelmatig een training volgen in Huisartsenpraktijk “Het Baken”.

De eerstvolgende training is op woensdag 11 april 2018 as

De avond begint om 19.00 uur en zal tot 21.30 uur duren. U ontvangt een certificaat. U dient zich vooraf aan te melden bij bovenstaand e-mailadres, u kunt zich ook inschrijven bij de balie van de huisartsenpraktijk. De prijs is €50,00 per persoon, meerdere leden uit een gezin ontvangen korting. 2 personen samen voor €90,00. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten.

De training wordt verzorgt door Adrie Schaap - de Jong, reanimatie- en AED instructeur. Ingeschreven bij de Nederlandse Reanimatie Raad. Graag tot ziens op een van de curusavonden !

Ook op aanvraag een training in besloten kring bij u thuis mogelijk...

Bijgewerkt op ( donderdag 25 januari 2018 )