Statistieken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Nieuws
Wijziging SPOEDPOST Afdrukken
Wijziging SPOEDPOST per 1 april 2018 Met ingang van 1 april 2018 is de Huisartsenpost in Haarlem Noord nà 23.00 uur GESLOTEN! Na 23.00 uur kunt u voor spoedeisende hulp èn de dienstdoende huisarts terecht in Haarlem Zuid: Boerhaavelaan 22, Haarlem Met spoed zorg nodig ? Bel altijd eerst op voor advies: 023 - 224 2526 of kijk op www.thuisarts.nl
Bijgewerkt op ( zondag 04 november 2018 )
 
Praktijkondersteuning geestelijke gezondheidszorg Afdrukken
Mw. Nancy Helder werkt als POH GGZ op maandag, woensdag en vrijdag. Op vrijdag is er spreekuur voor POH-GGZ-jeugd. Alle verwijzingen lopen via uw huisarts.

Als u klachten denkt te hebben die kunnen duiden op een depressie, kunt u de volgende klachtenlijst downloaden en invullen: 4DKL.PDF. Neem de ingevulde lijst mee bij een eventuele afspraak met uw huisarts of Praktijkondersteuner-GGZ.

Bijgewerkt op ( zondag 04 november 2018 )
 
Diƫtistenpraktijk Romy Nijssen Afdrukken

Image
Romy Nijssen
In huisartsenpraktijk Het Baken is een diƫtise gevestigd. Haar naam is Romy Nijssen en ze heeft iedere maandag spreekuur. Voor het maken van afspraken kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 19.00 bellen naar telefoonnummer 06-21396802. Voor meer informatie kunt u ook haar eigen website bezoeken.

Bijgewerkt op ( zondag 04 november 2018 )
 
NHG Accreditatie Afdrukken

ImageIn juni 2016 heeft Huisartsenpraktijk "Het Baken" de Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG)-Praktijkaccreditering weer behaald.

Een accreditering van de huisartsenpraktijk toetst de kwaliteit van huisartsenpraktijken aan landelijk vastgestelde eisen van kwaliteit. De hertoetsing vindt jaarlijks plaats opdat het kwaliteitsdenken een continue proces is. Elk jaar wordt deze toetsing opnieuw uitgevoerd; dit zal medio 2017 weer gaan plaatsvinden.

Deze accreditatie van het NHG kunt u hier binnenkort downloaden.

Bijgewerkt op ( zondag 04 november 2018 )
 
Press4life Afdrukken

ImagePress4life, reanimatie- en AED Training
A. Schaap-de Jong, reanimatie- en AED instructeur


Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Bent u in staat om uw partner, familie lid, buurman of wie dan ook te reanimeren wanneer dat onverwacht nodig is? U kunt zich nu aanmelden voor een complete training bij u in de buurt.

Neem contact op via bovenstaand e-mail adres

Ook op aanvraag een training in besloten kring bij u thuis mogelijk...

Bijgewerkt op ( donderdag 24 oktober 2019 )