Statistieken

Bezoekers: 695173

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Welkom!

ImageHuisartsenpraktijk "Het Baken" is een groepspraktijk van drie huisartsen. De rond de 10.000 patiënten zijn verdeeld over de drie artsen. Iedere huisarts heeft zijn eigen patiëntengroep, zodat u dus altijd bij de praktijk van uw eigen huisarts komt als u een afspraak maakt. Naast de artsen werken er in onze praktijk ook drie huisartsen in opleiding, elf praktijk assistentes, drie huisartsen in dienst van een Huisarts en vijf praktijk-ondersteuners. Wij werken met elkaar samen in een gezellig teamverband en proberen dat ook uit te stralen naar onze patiënten.

U kunt ons vinden op:
Grahamstraat 461
1973 RH IJmuiden

(ingang aan de Planetenweg t.o. de Moskee)

Dr. Corver: 0255-545922
Dr. Verkouteren: 0255-545924
Dr. Joustra: 0255-545923
Spoed: 0255-545921

Huisartsenpost (na 17.00 uur en in het weekend):
023-224 25 26Receptenlijn: 0255-545925

Naast het team van de huisartsenpraktijk, treft U op maandag, woensdag en vrijdagochtend laboratorium MEDIAL aan binnen onze praktijk. Ook werken er op vaste dagen een diëtiste en een tweetal POH's voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Doelstelling van Huisartsenpraktijk Het Baken

"Uitstekende, professionele, complete en klantvriendelijke patiëntenzorg, geleverd door een flexibel, bekwaam en positief team van medewerkers die op een prettige manier mèt en naast elkaar samenwerken".

U kunt van maandag tot vrijdag, tussen 08.00 en 17.00 uur altijd bij ons terecht voor allerlei uiteenlopende zaken. Op deze website kunt u lezen waar en wanneer u terecht kunt voor het maken van afspraken en welke spreekuren er zijn. Ook kunt u dagelijks uw arts persoonlijk spreken in het telefonische spreekuur. Wij hopen dat u met het bladeren door deze website een indruk krijgt van onze praktijk. Wij hopen u graag indien nodig op de juiste manier van dienst te zijn.

 
Nationale Diabetes Challenge 2018
De Nationale Diabetes Challenge 2018 is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation. Op 2 mei 2018 starten wij met de eerste wandelavond(19-21 uur)van de challenge die tot 29 september duurt. U kunt uiteraard ook dit jaar iedere woensdag aansluiten. Aanmelden gewenst op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken We komen na de wandeling terug in de praktijk waarna er tijd is om even na te praten en te genieten van een kopje koffie of thee.

Zie ook: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/loopwegmethetbakenijmuiden

Image

 
Nieuwe telefoonnr's Spaarne Gasthuis
ImageHet Spaarne Gasthuis neemt op 4 april 2016 om 07.00 uur nieuwe telefoonnummers in gebruik. Alle bestaande telefoonnummers worden vervangen door nieuwe nummers.
 
Nieuw nummer Spoedpost
Ook de huisartsenpost/SEH in de locaties Haarlem Noord en Haarlem Zuid krijgt nieuwe telefoonnummers. Het gaat om deze nummers:
Voor de patiënten: 023 – 545 32 00 wordt 023 – 224 25 26
 
Veiligheid voorop!
Uit veiligheidsoverwegingen blijft het oude telefoonnummer van de Spoedpost voorlopig actief. Er staat een automatische doorschakeling naar het nieuwe nummer op. Deze doorschakeling blijft bestaan totdat de belfrequentie naar vrijwel nul is gereduceerd.
 
Adres gegevens
Huisartsen Onder Een Dak: Het Baken

De praktijk is in een overzichtelijke wijk gesitueerd. Het adres is:

Grahamstraat 461
1973 RH IJmuiden

Dr. Corver: 0255-545922
Dr. Joustra: 0255-545923
Dr. Verkouteren-De Haven: 0255-545924

Spoed Baken: 0255-545921

Huisartsenpost: 023-2242526 (na 17:00u en in het weekend)

Receptenlijn: 0255-545925

Let op: de ingang is aan de Planetenweg (tegenover de Moskee). U kunt voor de ingang parkeren. Er is een gereserveerde parkeerplaats voor invaliden. De praktijk is zeer toegankelijk voor rolstoelen e.d. en heeft ook een toilet voor minder-validen.

Als u ons op Google maps wilt opzoeken, klik dan HIER.

 
Wijziging SPOEDPOST
Wijziging SPOEDPOST per 1 april 2018 Met ingang van 1 april 2018 is de Huisartsenpost in Haarlem Noord nà 23.00 uur GESLOTEN! Na 23.00 uur kunt u voor spoedeisende hulp èn de dienstdoende huisarts terecht in Haarlem Zuid: Boerhaavelaan 22, Haarlem Met spoed zorg nodig ? Bel altijd eerst op voor advies: 023 - 224 2526 of kijk op www.thuisarts.nl
 
Mag iemand anders mijn verwijsbrief ophalen?
U haalt uw verwijsbrief of labfromulier bij voorkeur zelf op. Als dit niet mogelijk is dan kunt u iemand machtigen om voor u deze formulieren op te halen. Daarvoor kunt u HIER  een machtigingsformulier downloaden .
 
Door cliënten bekeken

Tien huisartsenpraktijken in Noord-Holland en Overijssel & Drenthe hebben met het doorlopen van het traject Door Cliënten Bekeken (DCB) samen met hun patiënten in kaart gebracht wat ze vinden van hun dienstverlening. Zij ontvingen hiervoor het DCB-certificaat.

Patiënten waren over het algemeen tevreden over de praktijken, die deelnemen aan de module Pluspraktijk van Zilveren Kruis Achmea. Met de verbeterpunten die de patiënten aandragen gaan de huisartsen met hun assistenten als team voortvarend aan de slag. Verbeteren kan immers altijd!

Een avondspreekuur, betere bereikbaarheid per email, geen pauzes meer tussen de middag en een betere bewegwijzering door het telefonische keuzemenu. Dat zijn een paar onderdelen waaraan gewerkt gaat worden door de huisartsenpraktijken in Noord-Holland en Overijssel & Drenthe. Dit allemaal om de (telefonische) bereikbaarheid van de praktijken in beide regio's te verbeteren. Patiënten vinden dit een belangrijk speerpunt; ‘t DCB traject maakt dit zichtbaar.

Wij als huisartspraktijk zijn enthousiast over deze methode. Er was vanuit de medewerkers veel draagvlak om aan de pilot mee te doen en het werd erg op prijs gesteld dat er ruimte was om met de praktijken onderling ervaringen uit te wisselen. Ook het patiëntenpanel werd zowel door de huisartsen en de patiënten als een nuttig onderdeel van het traject gezien.

Uit het onderzoek kwamen uiteindelijk de accreditaties; waar we natuurlijk erg trots op zijn. Hieronder vindt u de rapportages en de samenvattingen daarvan per arts gegroepeerd:

 
NHG Accreditatie

ImageIn juni 2016 heeft Huisartsenpraktijk "Het Baken" de Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG)-Praktijkaccreditering weer behaald.

Een accreditering van de huisartsenpraktijk toetst de kwaliteit van huisartsenpraktijken aan landelijk vastgestelde eisen van kwaliteit. De hertoetsing vindt jaarlijks plaats opdat het kwaliteitsdenken een continue proces is. Elk jaar wordt deze toetsing opnieuw uitgevoerd; dit zal medio 2017 weer gaan plaatsvinden.

Deze accreditatie van het NHG kunt u hier binnenkort downloaden.

 
Diëtistenpraktijk Romy Nijssen

Image
Romy Nijssen
In huisartsenpraktijk Het Baken is een diëtise gevestigd. Haar naam is Romy Nijssen en ze heeft iedere maandag spreekuur. Voor het maken van afspraken kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 19.00 bellen naar telefoonnummer 06-21396802. Voor meer informatie kunt u ook haar eigen website bezoeken.